Home » Emigranti nga Shqipëria tregon pse ndërpreu këngën e britanikes në Eurovision

Emigranti nga Shqipëria tregon pse ndërpreu këngën e britanikes në Eurovision

Pak ditë parë skenën e Eurovisionit, përveçse tre shqiptarëve konkurruan për shtetet ndryshme hipi edhe një shqiptar i katërt.

Konstanin Bouki është 30-vjeçari hipi skenë teksa këndonte këngëtarja britanike, SuRie, duke ia rrëmbyer mikrofonin kësaj fundit.

Konstanin Bouki ka emigruar Londër prej disa vitesh dhe e quan veten reper, filozof dhe adhuron marksistët dhe Che Guevaran.

intervistë për Top Channel, ai deklaron se gjesti i tij ka ardhur një formë revolte kundër korrupsionit dhe shtypjes njerëzve nga pushteti.

The post Emigranti nga Shqipëria tregon pse ndërpreu këngën e britanikes në Eurovision appeared first on INSAJDERI.

Reklama