Home » Edhe babai mund të ndjejë shkelmimet e foshnjës në barkun e nënës

Edhe babai mund të ndjejë shkelmimet e foshnjës në barkun e nënës

Teksa nënat janë pritje ëmbël kalojnë momente mjaft emocionuese sidomos kur ndjejnë lëvizjet e foshnjës barkun e tyre.

fundmi është shpikur një rrip cilin e vendos nëna dhe babai. momentin foshnja shkelmon ky rrip i jep sinjalin babait, i cili ndjen njëjtën gjë si nëna, transmeton Blitz.

Kjo është një arritje mjaft e veçantë, për shumë detaje mund ndiqni videon:

The post Edhe babai mund të ndjejë shkelmimet e foshnjës në barkun e nënës appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama