Home » Dyshohet se e goditi me grushte në kokë – Qumili përballet në Gjykatë me motrën e vet

Dyshohet se e goditi me grushte në kokë – Qumili përballet në Gjykatë me motrën e vet

Gjykatën e Gjakovës është mbajtur seanca rastin ku i akuzuar është humoristi Sevdai Radogoshi, i njohur si Qumili. Prokuroria Themelore Gjakovë ka ngritur aktakuzë bazë cilës Radogoshi akuzohet për lëndim lehtë trupor.

Gjatë seancës kaluar i pandehuri është deklaruar i pafajshëm rreth akuzës për shkaktim lëndimeve trupore ndaj motrës tij.

Siç raportoi sot portali Kallxo.com, e dëmtuara Floranta Radogoshi kishte deklaruar se ditën kritike është rrahur edhe nga vëllai tjetër i saj, Mesut Radogoshi.

Gjatë rrjedhës procedurës e dëmtuara prezantoi edhe disa dokumente tjera shëndetësore, për cilat deklaroi seka qëndruar 10 ditë Repartin e Neurologjisë për lëndimet rreth kokës për cilat jam ende trajtim”.

Sipas aktakuzës maj vitit 2016, pas një fjalosjeje mes tyre, duke i kërkuar e dëmtuara ta lirojë shtëpinë, i akuzuari i shkakton lëndime lehta trupore dëmtuarës dhe për një moment përdor forcë ndaj saj duke e goditur me grushte dhe shuplaka kokë dhe pas e tërheq për hunde.

The post Dyshohet se e goditi me grushte në kokë – Qumili përballet në Gjykatë me motrën e vet appeared first on INSAJDERI.

Reklama