Home » Duda Balje prezanton vajzën e saj maturante | FOTO

Duda Balje prezanton vajzën e saj maturante | FOTO

Deputetja boshnjake e Kuvendit Kosovës, Duda Balje, e njohur për bukurinë dhe linjat trupore seksi, edhe pse e re moshë, ka një vajzë rritur, e cila po i përfundon shkollën e mesme.

Duka ka shpërndarë profilin e saj Facebook disa foto vajzës saj e veshur mënyrë solemne.

Edhe pse ajo këtë postim nuk ka treguar se për çfarë feste bëhet fjalë, nga komentet dhe urimet i kanë bërë miqtë e saj, kuptohet se bëhet fjalë për maturën e vajzës saj Zejna Balje.

Deputetja Balje jeton Prizren me familjen e saj, cilët shpesh i prezanton rrjetet sociale.

një fotografi postuar herët ajo tregonte për katër gjenerata familjes saj nga ana e nënës jetojnë lumtur, gjyshen, nënën, atë personalisht, dhe vajzën e saj. /gazetametro.net

4-10 Duda Balje prezanton vajzën e saj maturante | FOTO

4-10 Duda Balje prezanton vajzën e saj maturante | FOTO

4-10 Duda Balje prezanton vajzën e saj maturante | FOTO

Reklama