Home » Dorëheqja ndërpreu vettingun, KPA hedh shortin për ish prokurorin e Kavajës

Dorëheqja ndërpreu vettingun, KPA hedh shortin për ish prokurorin e Kavajës

njëjtin fat si Adriatik Llalla ka dhe ish prokurori i Kavajës, Sulejman Tola. Ai dha dorëheqjen nga funksioni i tij, duke mos kaluar procesin e rivlerësimit.

Por edhe vendimi i KPK për Tolën u apelua nga Komisioneri Publik pranë Kolegjit Posaçëm Apelimit. Ky i fundit ka caktuar martën trupin gjykues.

Kolegjin e Posaçëm Apelimit është regjistruar çështja Nr.3/2018 JR, datë 17.04.2018 i përket ankimit paraqitur nga Komisioneri Publik kundër vendimit Nr.4, datë 23.03.2018 Komisionit Pavarur Kualifikimit lidhet me procesin e rivlerësimit kalimtar subjektit rivlerësimit z. Sulejman Tola. Sot, datën 15.05.2018 Kolegjin e Posaçëm Apelimit u hodh shorti për caktimin e trupit gjykues, kryesuesin e këtij trupi dhe relatorin e çështjes.

Trupi gjykues i caktuar me short është i përbërë si poshtë vijon:

Kryesues: Rezarta Schuetz

Relator: Ardian Hajdari

Anëtarë: Ina Rama

Luan Daci

Sokol Çomo

 

o.j/dita

Reklama

Lexo më shumë