Home » Donte të martohej me vajzën që dashuronte, familjarët i nxjerrin sytë me lugë

Donte të martohej me vajzën që dashuronte, familjarët i nxjerrin sytë me lugë

Një djalë donte martohej me vajzën dashuronte, iu janë nxjerrë sytë me lugë nga babai dhe vëllezërit e tij.

Abdul Baqi nga fshati Nasirabad, Pakistan i kërkoi familjes tij shkonin për ti kërkuar dorën për fejesë dashurës tij. Por kërkesa ‘tërboi’ babin e tij 70-vjeçar, Dost Muhammadin dhe katër vëllezërit, Abdul Ghani, Abdul Sattar, Abdul Rehman e Abdul Karim. Ata e mbyllën 22-vjeçarin një dhomë dhe i nxorrën sytë.

Gjithashtu mbyllën dhe nënën e tij një dhomë tjetër ajo mos kishte mundësi për ndërhyrë. pas me anë një luge dhe thike kryen aktin e tmerrshëm.

Abdul Baqi është shtruar spital.

Unë i kërkova babit dhe vëllezërve martohesha me vajzën me cilën isha lidhur,”-tha ai.

fillim babai im ra dakord por tre orë vonë dërguan një dhomë ku lidhën krevat dhe filluan nxirrnin sytë. Unë vazhdova bërtisja, por nuk pranuan lutjet e mia.

Babai përdori pjesën e pasme lugës për nxjerrë sytë dhe pas përdori një thikë për prerë venat. Pasi mbaruan, iu luta atyre vrasnin, por ata u përgjigjën se donin unë isha një shembull për djemtë e tjerë fshat.”

Fqinjët informuan disa prej vëllezërve tjerë 22-vjeçarit pas incidentit, cilët e dërguan spital.

Mjekët thanë se ai kurrë nuk do jetë gjendje shohë përsëri.

Incidenti është raportuar polici. Babai i tij dhe dy prej vëllezërve janë arrestuar.

Ndërsa dy vëllezërit e tjerë janë ende arrati, raportojnë mediat lokale.

Reklama