Home » Dolly Parton tregon sekretin e martesës jetëgjatë

Dolly Parton tregon sekretin e martesës jetëgjatë

Këngëtarja e njohur e muzikës country, Dolly Parton tha se besimi është arsyeja pse ajo ka mbijetuar gjatë viteve.

Megjithë suksesin e saj vazhdueshëm si një ikonë e muzikës, 72 vjeçarja pranoi se ajo ka kaluar nëpër shumë vështirësi jetën e saj private.

fillim viteve ’80, Parton kishte zbuluar se kishte disa probleme gjinekologjike zgjatën për rreth tre vjet. vitin 1984, ajo iu nënshtrua një histerektomie pjesshme dhe iu tha se kurrë nuk do ishte gjendje kishte fëmijë me burrin e saj, Carl Thomas Dean.

Çifti ishte martuar vitin 1966.

Ishte shumë e vështirë. Ndonjëherë Perëndia thjesht duhet shkatërrojë. Ai pothuajse po thoshte: ‘Ule prapanicën sepse ne duhet merremi me disa gjëra’”, tha Parton për Closer Weekly.

Parton e pranoi se ajo ishte një depresion dyvjeçar dhe u detyrua anulojë shumë nga angazhimet e saj profesionale për tu shëruar.

Ishte periudha e njejtë kur Parton ndihej fajtore për një aferë emocionale e la zemrën e saj thyer. Madje, Parton ishte aq e tronditur nga ndjenjat e saj për një burrë tjetër sa edhe mendonte vetëvrasjen.

E kam shikuar atë për një kohë gjatë. Pastaj, sapo e kapa armën, vetëm për ta mbajtur dhe për ta parë për një çast, qeni ynë i vogël, Popeye, erdhi duke vrapuar nëpër shkallë. Zhurma e putrave tij ktheu përsëri realitet. Papritmas shtanga dhe e vendosa armën poshtë”.

Këngëtarja e shumë hiteve thotë se ky ishte momenti kur edhe ajo filloi lutej, duke kërkuar ndihmën e Zotit.

Ajo ka thënë poashtu se ishte besimi i saj Zot e ka shpëtuar edhe martesën e saj.

“Besimi Zot është thelbësor”, ka thënë Parton duke shtuar se ajo nuk e kalojë asnjë ditë pa u lutur.

Por dashuria e Parton për Dean është rritur shumë gjatë viteve.

Ka akoma shumë pasion mes tyre. Dolly akoma e shijon kur gatuan për Carl dhe ai akoma i shkruan poema dashurie. Pavarësisht gjitha sfidave, ata dy e shohin lidhjen e tyre si një kombinim ideal”, ka thënë një burim pranë këngëtares.

Ajo githmonë e lë Zotin ta udhëheqë atë jetë. Ajo beson shumë se Zoti mendon se vendi i saj është pranë Carl”, ka thënë një mike e Parton.

Reklama