Home » Dokumentar: Whitney reflekton rreth famës dhe vështirësive (VIDEO)

Dokumentar: Whitney reflekton rreth famës dhe vështirësive (VIDEO)

Whitney Houston mendohet thellë rreth vështirësive jetës saj një trajller ri për një dokumentar ardhshëm lidhje me ikonën e muzikës pop.

Kishte momente kur shikoja lartë për Zotin dhe thosha: “Pse është duke ndodhur mua kjo?”, kujtonte ajo.

Ky klip parashikon strukturën gjithëpërfshirëse filmit, duke prekur jetën e saj hershme familjare, ngjitjen famë dhe luftën përfundimtare me varësinë nga droga. Aty përfshihet gjithashtu edhe marrëdhënia e saj e trazuar me ish bashkëshortin Bobby Brown.

“Bobby ishte xheloz”, kujton një i intervistuar. “Ai donte ishte skenë; donte ishte ballë dhe përfundimisht ajo u tërhoq për ta ngritur atë”.

një skenë private prapaskenë, Houston shfryhet rreth presioneve stuhisë.

“Njerëzit mendojnë se është aq e lehtë, por fakt nuk është”, thotë ajo para se ta kritikojë një pop artiste. “Paula Abdul nuk është gjë fare. Ajo këngëtare po këndon keq”.

Regjisori Kevin Macdonald premton një vështrim “ pandërprerë” jetës këngëtares, dokumentari pritet dalë kinema 6 korrik.

Ky film dokumentar përmban pamje arkivore papublikuara parë dhe intervistat e fundit xhiruara me familjet Houston, Brown, Clive Davis dhe kolegun e saj nga filmi “The Bodyguard” Kevin Costner.

 

Reklama