Home » Dhëndrri shokon të gjithë: Zemra ime i përket dikujt tjetër

Dhëndrri shokon të gjithë: Zemra ime i përket dikujt tjetër

Një çift ka vendosur kurorëzojnë dashurinë e tyre martesë kanë marrë vëmendjen e gjithë mediave me deklaratën e papritur dha dhëndri.

Bëhet fjalë për çiftin “Jefferson dhe Jessica” nga Portugalia ku teksa po bëheshin betimet, Jefferson ndaloi për dhënë deklaratën e veçantë duke u shprehur se zemra e tij i përket dikujt tjetër.

gjithë janë mbledhur këtu për një arsye. Por është një person e ka bërë mundur këtë. Dhe fjalët do them tani janë për ”, u shpreh Jefferson duke shokuar dasmorët.

Dhëndrri shkoi tek vajza e bashkëshortes, Giovanna cilën ajo e ka nga martesa e parë dhe u ul gjunjë.

E di bezdis ndonjëherë, them lash dhëmbët dhe krehësh flokët. Por unë gjithashtu jap dashuri, mirësi dhe dua gjithnjë mbroj.

Nuk i shpjegoj dot ndjenjat kam për ty… Nuk e shpjegoj dot dashurinë kam për ty, sepse mendoj dashuria nuk ka shpjegim. Por nëse do i kërkoja diçka Zotit do ishte ti bëhesh vajza ime. Do isha babai krenar botë. premtoj do fal gjithmonë dashuri, do mbroj dhe do bëj lumtur. dua”, u shpreh me lot sy Jefferson.

gjithë dasmorët u përlotën ndërsa Giovanna mori mikrofonin dhe tha: “E pranoj jetë babai im nga thellësia e zemrës. Do jem gjithmonë e lumtur me ”.

Jefferson u përqafua me vajzën e bashkëshortes dhe pas dasma vazhdoi normalisht.

dasma2 Dhëndrri shokon të gjithë: Zemra ime i përket dikujt tjetër dasma2 Dhëndrri shokon të gjithë: Zemra ime i përket dikujt tjetër dasma2 Dhëndrri shokon të gjithë: Zemra ime i përket dikujt tjetër dasma2 Dhëndrri shokon të gjithë: Zemra ime i përket dikujt tjetër

Reklama