Home » Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

Kryeministri Rama ka ndarë për gjithë interesuarit dhe ndjekësit e tij Facebook një foto album me detaje nga takimi i djeshëm me presidentin francez, Macron.

Gjithçka nuk u pa kamera. “Me fotoalbumin e takimit dje Paris me Presidentin Macron, ju uroj një ditë mbarë ”, shkruan Rama.

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron 31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

31576874_10155810546526523_4328323382115303424_n Detajet e takimit, Rama nxjerr fotot gjatë bisedës me Macron

o.j/dita

Reklama

Lexo më shumë