Home » Aktivistët e revoltuar nga klani “Llërca” kërkojnë diplomat e grabitura nga Adnan Azizi!

Aktivistët e revoltuar nga klani “Llërca” kërkojnë diplomat e grabitura nga Adnan Azizi!

Nga dita e shtunë kanë filluar ikje mëdha kolektive me degë dhe nëndegë, nga fraksioni i njohur si klani i Llërcës. gjitha këto largime masive po ndodhin këtë fraksion këtyre ditëve fundit, vijnë shkaku se aktivistët e këtij grupi joformal kanë shprehur revoltën e tyre ndaj mashtrimeve disamujore nga Bilalli dhe ish-hoxha i Llërcës, Adnan Azizi, i cili pas grabitjes diplomave iu ka bërë aktivistëve, ka marrë valixhen për ikur Gjermani. Aktivistët e revoltuar kanë shprehur revoltën e tyre duke kërkuar nga këta dy persona : sa shpejt t’i kthejnë diplomat e marra nga ne, sepse na mashtruan shumë herë duke na thënë se do hyjmë qeveri, ti do jesh i punësuar këtë drejtori etj.
Aktivisti i njohur nga Tetova S. S., i cili tani për tani dëshiron mbetet anonim, thotë kështu: Tetova nuk dëshiron t’i shohë me sy Bilallin dhe Zizin e Llërcës. Ky i fundit na la baltë dhe iku për Gjermani… jam shumë i mllefosur me veprimet e tyre… ata shkelën BESËN, Billy dhe Zizi i Llërcës… janë persona non-grata Tetovë”. Një aktivist tjetër po nga i njëjti fraksion duket tepër i revoltuar nga mashtrimet e Bilallit, duke u përgjigjur kështu: “Ata na kanë tradhtuar shumë keq, gati 4 muaj na kanë mbajtur peng mashtrimeve dhe dredhive politike duke na thënë se shumë shpejt do hyjmë qeveri; mos ikni na thoshin, përpiluan edhe lista punësimesh… u bënë si etni i punësimeve, bile-bile na i kanë marrë edhe diplomat, duke na thënë se po ju sistemojmë punësime; kjo është tradhti e madhe”, thotë aktivisti i këtij fraksioni nga Zhelina e Tetovës.
Disa aktivistë po nga ky fraksion kanë paralajmëruar se nga dita e shtunë, kur u mashtruam fundmi nga Bilalli, shpejti do largohen dhe do ikin nga ky klan.

Reklama