Home » Ahmeti tregon pse Dardan Molliqaj nuk mori poste udhëheqëse në PSD

Ahmeti tregon pse Dardan Molliqaj nuk mori poste udhëheqëse në PSD

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Shpend Ahmeti një intervistë ekskluzive për Periskopin ka folur për mosmarrjen e ndonjë posti lartë brenda partisë re nga deputeti Dardan Molliqaj.

Ahmeti ka thënë se ai si kryetar i partisë nuk ka marrë vendime individuale se kush do ketë poste brenda partisë re vend.

Ai ka thënë se për Molliqaj njëherë është mirë vazhdojë ushtrojë detyrën si deputet dhe ndihmoj shumë organizimin e çështjeve partisë.

Sipas tij, Molliqaj padrejtësisht ka marrë barrën e krejt asaj ndodhi Lëvizjen Vetëvendosje.

Nuk kam marrë vendime individualisht se kush do ketë poste. Dardan Molliqaj mënyrë padrejtë e ka marrë barrën krejt kësaj ka ndodh Lëvizje. Nëse jo ai vetë, ia kanë ngjit tjerët. Ashtu siç mendoj se Aida Dërguti e ka paguar faturën e trefishtë një gabimi, vetë e ka pranuar se e ka bërë. E kemi diskutuar me grupin se kush për çka do kandidojë. shumti u diskutua për kryetar, pastaj edhe për nënkryetar e sekretar. Ende nuk e kemi zgjedhur kryesinë. Për Dardan Molliqaj është mirë për një periudhë kryej detyrë si deputet dhe ndihmoj shumë organizim. Këtë ai e ka kërku vetë, edhe ne ia kemi pranuar. Ai do angazhohet ndihmë subjektit politik”, ka thënë tutje Ahmeti.

Reklama