Home » Karisma: NË HAPJE KËNDOJNË ZHELKO JOKSIMOVIQ DHE JELLENA TOMASHEVIQ

Karisma: NË HAPJE KËNDOJNË ZHELKO JOKSIMOVIQ DHE JELLENA TOMASHEVIQ

IMG-f6317675029d1c5a32ac8ade113fc321-V-300x169 Karisma: NË HAPJE KËNDOJNË ZHELKO JOKSIMOVIQ DHE JELLENA TOMASHEVIQKëtë enjte, me 18 Maj, solemnisht do hapet kompleksi „Holiday Village Montenegro“ Plazhin e madh.

këtë solemnitet do jenë pranishëm ftuarit e shumtë nga vendi dhe jashtë, dke përfshirë edhe funksionarët e lartë turoperatorëve mëdhenj.

Portali Ul-info mëson se mysafirët do t’i argëtojnë yjet e estradës Zhelko Joksimoviq dhe Jellena Tomasheviq.

Reklama