Home » Fito banesë N’deti!!!

Fito banesë N’deti!!!

Një banesë 56m² rezidencën Luksoze ValaMar, tek Gjiri i Lalzit. Jepi vetes këtë mundësi artë duke blerë vetëm Interex.
fito1 Fito banesë N’deti!!!
Është shumë e thjeshtë: Blej nga brendet pjesëmarrëse lojë dhe jepi vetes pafundësisht mundësi… Sa shumë produkte blen, aq shumë kupona fiton… pra nuk ka nevojë blesh një vlerë, apo sasi caktuara… vetëm blej produktet e dëshiruara dhe plotëso kuponat e fituara… Pushimet po vijnë, banesa po pret! Vetëm Interex.

Për informata kliko : https://goo.gl/dYH8UW ose kontakto 046160113.

fito1 Fito banesë N’deti!!!

The post Fito banesë N’deti!!! appeared first on KultPlus.

Reklama