Home » Ky është personi që po e quan të sëmurë Hetem Ramadanin

Ky është personi që po e quan të sëmurë Hetem Ramadanin

Neuropsikiatri Jusuf Ulaj po e dyshim aftësitë shëruese studiuesit fizikës kuantike Hetem Ramadanit. Bile neuropsikiatri Ulaj, dyshon se Ramadani mund ketë edhe telashe mendore.

 

Ajo Ramadani thotë emision se e shëron sëmundjen e allzajmerit, sëmundjen e parkisonit, paralizat dhe diabetin. e merr guximin kësaj vajzës vogël me ja ndërpre insulinën ma shumë për mu i merr premisat ma shumë ka probleme mendore”, tha Ulaj.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Ulaj punën një ordinancë private shkon edhe tej.

Ky krahason Ramadanin me një mjek popullor nga Prizreni, derisa kërkon këtë rast aktivizohen edhe organet kompetente pasi e cilëson përgatitjen profesionale Ramadanit si dyshimtë.

Megjithë dallimet me Hetem Ramadanin, neuropsikiatri Jusuf Ulaj pajtohet për diçka me .

Mjekësia alternative, ofrimi i metodave meditimit, përdorimi i ushqimit shëndetshëm janë diçka botë nuk kontestohen ose nuk janë efektshme, por jo i shërojnë sëmundjet tash për tash, janë pashërueshme

T7 gjatë ditës ka tentuar marrë një deklaratë nga pediatrja Vjosa Kotorri, e cila e ka trajtuar Ariola Maliqin, por një gjë e tillë ka qenë e pamundur.

Ndërkaq, babai i Ariolës, tha përmes telefonit për T7 se vajza e tij, ka hyrë ditën e tretë pa përdorur insulinë, ani se i kishte përdorur deri 30 njësi brenda ditës para dy javëve.

 

Reklama