Home » Senatori veteran “gozhdon” Mark Zuckerberg

Senatori veteran “gozhdon” Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg kërkoi ndjesë para një Komiteti Senatit amerikan, i ngritur për hetuar shqetësimet janë shpërfaqur lidhje me përdorimin e paligjshëm dhënave personale përdoruesve Facebook.

Themeluesi i rrjetit social madh botë u gozhdua keqas nga senatori Dick Durbin, me një grusht pyetjesh ilustronin shqetësimin e drejtë miliona personave prekur nga rrjedhja e dhënave private Facebook pa dijeninë e tyre.

Senatori Dick Durbin: Zoti Zuckerberg, a e keni problem na tregoni emrin e hotelit ku qëndruat mbrëmë?

Mark Zuckerberg: Mmmm! Aaa… Jo!

Senatori Durbin: A mund na thuash nëse i ke shkruar dikujt këtë javë? A mund na thuash emrat e njerëzve u ke shkruar?

Mark Zuckerberg: Senator, jo! Nuk do zgjidhja ta bëja këtë publikisht dhe këtu!

Senatori Durbin: Ti ke drejtën e privatësisë tënde, por thelbi i gjithë kësaj është nëse janë pyetur përdoruesit e Facebook para se përdoren dhënat e tyre personale? A nuk duhet garantohet kjo?

Mark Zuckerberg: Po, unë besoj gjithsecili duhet ketë kontroll informacionin personal shpërndan.

The post Senatori veteran “gozhdon” Mark Zuckerberg appeared first on INSAJDERI.

Reklama