Home » 19 vjet nga masakra e Krushës

19 vjet nga masakra e Krushës

Sot janë bërë 19 vjet prej kur Kosovë ndodhi një prej masakrave mëdha, ajo enë fshatin Krushë Rahovecit.

Aty forcat serbe kishin masakruar mbi 240 persona, njofton Klan Kosova.

Për nder vdekurve këtë masakër, sot do bëhen homazhe nga zyrtarët lartë shtetit.

Krushë është paralajmëruar se do qëndrojnë presidenti, Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj.

Reklama