Home » Tre italianë shiten për 43 euro

Tre italianë shiten për 43 euro

Autoritetet meksikane kanë nisur procedimin penal kundër 4 policëve akuzohen se kanë gisht zhdukjen e 3 turistëve italianë vendin e tyre.

Burrat nga Napoli janë parë për herë fundit datën 31 janar, Tekalitlan, shtetin e Haliskos. Guvernatori i këtij shteti tha se oficerët kanë pranuar i kanë dorëzuar italianët te një bandë kriminale lokale.

Djali i njërit prej burrave humbur tha një radio italiane se tre janë shitur te kjo bandë për 43 euro, por autoritetet meksikane nuk e konfirmojnë këtë informacion.

Nuk është e qartë pse Raffaele Russo (60 vjeç), djali i tij 25-vjeçar Antonio dhe nipi i tij 29-vjeçar, Vincenzo Cimmino, kishin shkuar Tekalitlan, një zonë kontrollohet nga karteli Brezi i Ri i Haliskos, një nga bandat kriminale mëdha Meksikës.

 

 

The post Tre italianë shiten për 43 euro appeared first on INSAJDERI.

Reklama