Home » Rruga Kavadar-Drenovë e bllokuar për tre orë

Rruga Kavadar-Drenovë e bllokuar për tre orë

Protesta e transportuesve uzinës ”Feni” do ndikojë qarkullimin e rrugës Kavadar-Drenovë për tre orë, nga ora 12:00-15:00 për respektuar drejtën e protestës qytetarëve, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Kjo është protesta e radhës e këtyre punëtorëve kësaj kompanie.

Nga LAMM thonë se qytetarët duhet lëvizin këtë rrugë duhet shfrytëzojnë rrugë dytësore.

Nga ana tjetër, policia e Maqedonisë do ta sigurojë protestën dhe do kujdeset për rendin dhe sigurinë publike.

The post Rruga Kavadar-Drenovë e bllokuar për tre orë appeared first on INSAJDERI.

Reklama