Home » 7 shenjat paralajmëruese të kancerit të zorrës së trashë që asnjëherë nuk duhet t’i injoroni

7 shenjat paralajmëruese të kancerit të zorrës së trashë që asnjëherë nuk duhet t’i injoroni

Shoqata Amerikane e Kancerit raporton se kanceri ovarian ‘renditet i pesti vdekjet shpeshta tek gratë’ duke bërë kështu jetë lloji i kancerit shkakton shumti vdekje sistemin riprodhues femëror.

Rreth 22,400 femra SHBA do diagnostikohen me kancer ovarian gjatë këtij viti dhe 14,080 gra vdesin prej saj.

Lajm i mirë është se niveli i diagnozave kancerit ovarian ka rënë përgjatë 20 viteve fundit, megjithatë, ajo ende mbetet një nga format vdekjeprurëse, transmeton Gazeta Shneta.

Ndiheni fryrë se zakonisht, sidomos nëse shoqërohet me simptoma tjera, duke përfshirë edhe gjakderdhjen.

Kur hani, ju ndiheni shpejtë plotë, kjo është një shenjë nuk duhet ta injoroni.

Ndjeni sikur ju gjithmonë sikur pëshpërit diçka, sidomos nëse vëreni ndryshime numrin e herave po shkoni banjë brenda ditës.

Pastaj marrëdhëniet intime janë shumë dhimbshme për ju, por ky gjithashtu mund jetë edhe infeksion vaginal.

Vëreni ndryshime edhe ciklin tuaj menstrual, dhe ndiheni gjithmonë lodhur./Gazeta Shneta/

The post 7 shenjat paralajmëruese të kancerit të zorrës së trashë që asnjëherë nuk duhet t’i injoroni appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama