Home » Në pritje të fillimit të seancës së Demarkacionit (VIDEO)

Në pritje të fillimit të seancës së Demarkacionit (VIDEO)

Ende nuk ka filluar seanca e jashtëzakonshme e paraparë nis orën 10:00 ku pritet behët shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror mes Kosovës dhe Malit Zi.

Disa deputetë tashmë kanë arritur sallën ku pritet mbahet kjo seancë.

http://www.kuvendikosoves.org/?cid=1,1029

Reklama