Home » Vuçiq mbërrin në Berlin: Po më dhemb koka para takimit me Merkel

Vuçiq mbërrin në Berlin: Po më dhemb koka para takimit me Merkel

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq me mbërritur Berlin, ku është pritur me nderime ushtarake ka folur për raportet e tij me Merkel. Mediat serbe kanë rikujtuar se takimi i sotëm me Merkel është i njëmbëdhjeti me radhë.

Ai ka thënë se fakti është pritur me nderime tilla flet se cfarë respekti ka Merkel ndaj Serbisë. Vuçiq ka thënë se takimet me kancelaren nuk janë lehta. Ndërkohë ka theksuar se po i dhemb koka duke u përgatitur për këtë takim.

“Mendoj se nuk ka ndonjë lider, jo vetëm nga këto anë, por edhe jashtë rajonit, ka biseduar ose janë takuar me kancelaren. Esenca është se duhet përgatiteni për biseda tilla. Po dhemb koka, dy net duhet përgatitem për një takim tillë mos ta turpëroj Serbinë. Temat do jenë rruga e Serbisë drejt BE’, Kosova dhe Metohija, duhet patjetër këtë ta bisedojë me Merkelin” ka thënë Vuciq.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Reklama