Home » Vrau dy policë- Shokon emigranti ilegal: Do të arratisem dhe do të vras edhe…

Vrau dy policë- Shokon emigranti ilegal: Do të arratisem dhe do të vras edhe…

Një emigrant i paligjshëm qeshi kur pranoi se kishte vrarë dy policë zonës Sacramento dhe ishte zotuar se do ta bënte përsëri, një seri deklarimesh sallën e gjyqit.

Reklama

Lexo më shumë