Home » Ballinat e gazetave serbe me lajmin për vrasjen e Ivanoviqit

Ballinat e gazetave serbe me lajmin për vrasjen e Ivanoviqit

Vrasja Oliver Ivanoviqit ka shkaktuar reagime shumta te politikanët serbë, portalet e tyre dhe medieve audio e vizuale Serbi, transmeton Koha.net.

Reklama

Lexo më shumë