Home » Archives for Korrik 2016

Muaj: Korrik 2016

What is ileus?

Ileus is a blockage of the intestines caused
by a lack of peristalsis. Peristalsis is the pumping action of the
intestines that helps move food through the digestive system. Ileus is used to describe both full and partial blockages.

Reklama

Ja kështu mund ta dini se kush e viziton fshehtë profilin tuaj


Përherë e më shumë, përdoruesit e facebook bëhen
kuriozë se kush e viziton profilin e tyre. Vëmendja virtuale që na
kushtojnë të tjerët, me sa duket plotëson vëmendjen që na mungon në
realitet.

Tashmë ka një metodë të re dhe të thjeshtë për të mësuar se kush na viziton profilin  
Mjafton të klikoni me butonin e djathtë të mouse në FB dhe të zgjidhni opsionin “View page source”.

Pastaj shtypni Ctrl+F. Më pas në kutizën që do dalë në të djathtë lart, shkruani “InitialChatFriendsList”.

Në ekran do t’iu shfaqen disa numra. Kopjoni një prej tyre, pa
shtesën në fund që mund të jetë (-1) ose (-2), dhe bëjeni paste krye,
pas adresës www.facebook.com

Dhe menjëherë pas këtij procesi do ta shuani kureshtjen se kush ju vizitoi për herë të fundit profilin.

Pse duhet të hani të paktën 250 gramë rrush në ditë

Rrushi është një frutë shumë i shëndetshëm për
organizmin, në të gjithë moshat. Nuk ka rëndësi nëse ai është i bardhë
apo i kuq, ajo çfarë na rekomandojnë mjekët është konsumimi i të paktën
një çerek kilogrami rrush në ditë nga të gjithë personat, pavarësisht
moshës

Rrushi pastron veshkat, ndihmon në eliminimin e gurëve të
vegjël, pastron infeksionet në mëlçinë e zezë dhe stabilizon rrahjet e
zemrës, transmeton albeu.

Nuk do të thotë që ju duhet të hani vetëm sasinë e rrushit të cekur
më lartë, por mund të konsumoni edhe më shumë, pasi dobitë janë shumë të
mëdha.