Home » Archives for Maj 2016

Muaj: Maj 2016

Amerika kërkon 260 mijë infermiere, paga 5000 dollarë

 

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ekziston interesim i madh për
personel mjekësorë shtesë, ku atyre u nevojitet hiq më pak se 260 mijë
infermiere.

Ajo që është e rëndësishme ta dini nëse vendosni të paraqiteni për
këtë punë në Amerikë, profesioni i infermieres është në maje të listës
së pagave më të larta në Amerikë, pra paguhet më shumë se kudo tjetër në
botë.

Paga mesatare bruto e një infermiereje në SHBA, është mbi 4900 euro,
respektivisht mbi 5000 dollarë amerikanë. Paga e saktë dallon nga
lokacioni, niveli i arsimimit dhe përvoja.