Home » Archives for Korrik 2015

Muaj: Korrik 2015

Microsoft ja dedikon testuesve të Windows Insider debutimin e Windows 10-tës

windows10final Microsoft ja dedikon testuesve të Windows Insider debutimin e Windows 10-tës

Në këto 9 muaj me siguri që adhuruesit e Windows janë shtuar me
miliona. Aktualisht, vetëm pak javë përpara lançimit, numërohen 5 milion
testues të Windows 10. Edhe pse nuk bie shumë në sy, këta zhvillues dhe
testues kanë një kontribut të madh në krijimin e Windows 10-tës. Dhe
për këtë kompania Microsoft ka vendosur ti falenderojë për punën e bërë
duke i vënë ata në qendër të debutimit të Windows 10.

Yusuf Mehbi, kreu i marketingut në Microsoft foli për fokusimin e
Windows 10 tek fansat. Në vend të festimit një një një shtet të caktuar,
kompania ka vendosur të mbajë një evente në 13 qëndrat më të
rëndësishme të botës. Fansat e Windows do mund të festojnë debutimin e
Windows 10 në Sidnei, Tokio, Singapor, Beijing, New Dehli, Dubai,
Nairobi, Berlin, Johanesburg, Madrid, Londër, San Paolo dhe New York.
Por nuk kishte si të mungonte dhe një fushatë promocionale televizive, e
cila do të nisë duke filluar që nga dita e hënë. Një reklamë e shkurtër
do të prezantojë karakteristikat dhe ndryshimet bazike të Windows
10.Përveç këtyre Microsoft do të bëhet pjesë e një fushate bamirësie së
bashku me një grup origanizatash jo fitimprurëse në botë.

Windows 10 do të lançohet në 29 korrik, por jo të gjithë përdoruesit
do të kenë mundësi të bëjnë të tyrin këtë sistem operativ në këtë datë.
Të parët që do të përfitojnë Windows 10 sigurisht që do të jenë
zhvilluesit dhe testuesit. Më pas Microsoft do të sjellë gradualisht
Windows 10 tek konsumatorët. (PC World Albanian)

Reklama