Home » Komenti i veprës “Shtëpia e pranverës” nga Shkëlzen Zalli

Komenti i veprës “Shtëpia e pranverës” nga Shkëlzen Zalli


“Shtëpia e pranverës” është një libër me poezi për fëmijë. 

Libri përmbledh 51 poezi dhe është fitues i çmimit kombëtar. 

Ka vlera argëtuese dhe edukative. 

këtë libër veçojmë disa poezi si: “Djali dhe kanarina”, “Lutja e gjyshit”, “Ah moj erë hutaqe”, “Tri përgjigjet e Lekës” etj.

Reklama