Home » Të paktën të mos viktimizohen të çiltërtit

Të paktën të mos viktimizohen të çiltërtit

Mendu Thaçi
kohën kur duhej merrej me Nikolla Gruevskin ai merrej me Ali Ahmetin.
Pastaj kohën kur duhej merrej me Ali Ahmetin ai merrej dhe ende
po merret me tradhëtarët e brendshëm PDSH-së. Si ka mundësi kjo
parti merret gjithmonë me tradhëtarët e brendshëm? A vetëm këtë
parti paskemi tradhëtar brendshëm dhe shërbëtor partive tjera,
duke harruar se shërbëtori mund jetë pikërisht ai me aq lehtësi u thotë njerëzve spiun, tradhëtar dhe njerëz mirë, kuptohet për këtë fundit derisa nuk e braktisin PDSH-në.


Fatkeqësisht, shihet se skena politike shqiptare nuk ka parti opozitare
dhe gjithë ata janë rreshtuar me fanatizëm gjirin e kësaj
partie janë për tu dhimbsur, sepse me pavetëdije janë duke i shërbyer
falas një kompanie private duke u flijuar vetë ata. Kur PDSH-ja kërkoi
zgjedhje parakohshme, siç rëndom kërkojnë partitë opozitare? Kur
PDSH-ja protestoi rrugë apo para qeverie për një parregullësi a për
një diskriminim? Nuk mjafton vetëm zëri kumbues i Orhan Ibrahimit! Ku
keni parë partia pushtet, BDI kërkon zgjedhje parakohshme?
Kjo i bie se BDI-ja është edhe opozitë edhe pushtet.

Burimi:Iljasa Salihu
 

Reklama