Home » Çka eshte intriga ?

Çka eshte intriga ?

Çka eshte intriga ?

Intriga eshte veprim bëhet me qëllim keq e prapa krahëve dikujt për ta ngatërruar me tjerët, për ta futur kurth a për ta dëmtuar; punë tinëzake dhe e pabesë dikush e bën për arritur qëllimet e tij jo ndershme.

qka eshte intriga,cka eshte intriga,ceshte intriga,cfare eshte intriga,intriga shqip,qka quajme intrige,intriga shqip,qka jane intrigat,qka jane intrigat,intrige shqip

Reklama