Home » Archives for Prill 2013

Muaj: Prill 2013

Pse në Islam nuk u është e lejuar meshkujve tu flasin me dorë grave të huaja ?

• Në Britani u pyet një Imam…!?

Pse në Islam nuk u është e lejuar meshkujve tu flasin me dorë grave të huaja ?

Imami: Po me thuaj ti, a ke mundësi t’i flasësh mbretëreshës me dorë ?

Pyetësi: Natyrisht që jo. Atë mundësi e kanë vetëm disa njerëz të caktuar !

Imami: Pra edhe gratë tona janë mbretëresha pasi edhe ato kane te
drejte tu flasin me dore vetem disa personave; dhe ti veç e paske te
ditur se mbretëreshat nuk u flasin meshkujve të huaj me dorë !?

Feja islame eshte e vetmja fe qe e trajton femren dhe ia jep te gjitha
te drejtat ashtu si edhe e meriton me te vertete , ashtu siq ka thene
Allahu teala dhe pastaj na ka udhezuar Profeti alejhi salatu we selam.

__________________________________________
Vizito faqen: www.mjekumusliman.com
• Shperndaje •

Reklama

Koka, qafa dhe flokët e Profetit (alejhis-selam)

“I Derguari i Allahut (alejhis-selam) e kishte ballin te gjere, koken
te madhe, qafen te gjate. Floket i arrinin deri te gjysma e vesheve
(thuhet edhe deri ne bulat e tyre). Ndonjehere shkonin me edhe me poshte
dhe arrinin deri te supet. Mbi ballë kishte ca qime te bardha, po sikur
te mblidheshin me ato te mjekrres nuk beheshin as njezet. Foket i
kishte edhe pak kaçurrela. Floket i ndante ne mes.

Sal-lAllahu ‘alejhi ue selem.