Home » Cilat janë llojet e rimave?

Cilat janë llojet e rimave?

Cilat janë llojet e rimave?

Llojet e rimave janë: e puthur. – e mbyllur (alternative) – e kryqëzuar.

rima dhe llojet e saj,kush jane llojet e rimave,rima dhe llojet

Reklama