Home » Konsumoni peshk

Konsumoni peshk

Konsumoni peshk

Yndyrat e ngopura gjenden te mishi i peshkut mund
ndikojnë parandalimin e bllokimit arterieve.

Nga ana tjetër,
peshku salmon është i pasur me omega-3
dhe acide yndyrore ndihmojnë zemrën tuaj mbajë një ritëm
qëndrueshëm. 

Duke konsumuar peshkun çdo javë ju mund zvogëloni
rrezikun e vdekjes nga një sulm zemër 52 %.
 
http://www.facebook.com/MjeksiaIslame
 
http://mjeksiaislame.com/

Reklama