Home » Tire, Tire – vjershë

Tire, Tire – vjershë

Tire, Tire

Tire, tire, tire
Moj gjyshja Nadire!
tire lesh prej dele
bësh fanelle!
Mirë rrijë,
Dimrit t’mos ngrije.
Tire mirë e hollë
shkoj shkolle!
ket dhe hije
Se jam çun malsie.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,vjersha per gjyshen,gjyre,nadire,tire tire,tjerre,tjerre

Reklama