Home » Çka është Hipoksemia apo hipoksia ?

Çka është Hipoksemia apo hipoksia ?

Hipoksemia (ose hipoksia) është zvogëlimi i sasisë oksigjenit gjak dhe dhe pas inivelit oksigjenit inde; I shkaktuar nga hipoventilimi dhe rendimenti i pakësuar kardiak.

ceshte hipoksia,hipoksia shqip,cka eshte hipoksemia shqip,hipoksia definicion,cfare eshte hipoksia,qka eshte hipoksia,hipoksi shqip

Reklama